maanantai 7. heinäkuuta 2014

Suunnitelmat vs todellisuus

Saanko hieman hehkuttaa lomasuunnitelmiamme?

Ensin Turkuun, Millan innoittamana Kupittaan seikkailupuistoon, päivälliseksi Suomen parhaaksi mainostettua pizzaa. Aamulla lautalla Maarianhaminaan. Vuokramökki meren rannalla, päiväretki Kastelholman linnaan ja herkkulounas Strömsö-kokin Smakbyn-ravintolassa.

Kotimatkalla pysähdys Turun saariston idyllisissä maisemissa. Yöpyminen Kökarissa, lounas Nauvossa. Aurinkoa, meren kohinaa, jonkun muun tekemää ruokaa, kaunista saaristoluontoa.Ihan hyvä suunnitelma se oli. Sen sijaan olemme annostelleet tulehduskipulääkettä ja luutunneet oksennusta lattialta.

Lapsiperheen elämää. Päivääkään en vaihtaisi pois. Vai miten se nyt oli.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh miksi sä poistit kommentin? No mutta kiitos kommentista joka tapauksessa, ehdin sen sähköpostissa lukea.

   Poista
 2. Voi paska. Ensin mulle iski kauheat paineet että toivottavasti teillä on kivaa ja pizza hyvää (minähän sen valmistin, öhhöh). Sitten sympatiat; sairastettiin (lapset siis, minä myötäelin ja hoivasin) just viikko todella intensiivinen oksennustauti meets kurkunpäätulehdus meets perusnuhakuume. Talon kaikki lääkkeet loppui. Joten, empaattinen halaus näin virtuaalietäisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, suloista että otit paineita :D Mä raportoin jos joskus päästään sinne Turkuun, että tykättiinkö :)

   Ja kiitos etähalauksesta. Eiköhän tämä tästä. Just nyt päällimmäisenä on hoivavietti kun pieni on niin parka ja kipeä :( Vaikka kyllä se kirpaisi peruutella kaikki varaukset, mutta elämä on.

   Poista