sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Upea, vahva nainen

Olet häpeämätön tabujen murtaja. Puhut rohkeasti aiheista, joista me muut mieluummin vaikenemme. Teet sen, vaikka nolottaa, koska haluat sanoillasi auttaa. Haluat kertomuksillasi osoittaa, että ajoittainen sekoaminen on ihan normaalia, sitä tapahtuu meille kaikille.

Ja arvaatko mitä? Se auttaa. Olen saanut teksteistäsi lohtua, tukea ja ymmärrystä, enkä usko olevani ainoa.

Olet täynnä lämpöä, iloa ja energiaa. Löydät jotain kaunista varmasti jokaisesta ihmisestä, jonka kohtaat, ja olet rakkaudessasi niin vilpitön ja pyyteetön, ettei sitä voi kuin ihailla.

Olet taitava kirjoittaja, jonka sanan säilä on ehkä parhaimmillaan silloin, kun teksti koskettelee jotain kipeää. Olet herkästi innostuva, ja innostava. Tartut nopeasti toimeen, ja haasteillasi haastat paitsi itseäsi, myös inspiroit meitä muita.

Olet upea esimerkki siitä, miten voi saada sekä nousujohteisen, mielenkiintoisen uran, että olla hellä ja rakastava äiti lapsilleen ja vaimo puolisolleen. Uskallan sanoa näin, vaikka tunnen sinut enimmäkseen vain tekstiesti perusteella.

Muutaman in real life kohtaamisen perusteella tiedän, että olet yhtä kaunis ulkoisesti kuin sisäisesti. Omaat valloittavan hymyn, upeat hiukset, nauravat silmät ja tyylitajusi on pettämätön.

Kiitos tammihaasteesta, ihana Valeäiti. Kauniit sanasi lähimmäisistäsi ovat ilahduttaneet montaa (=jokaista) pimeää pakkaspäivää. Olet huikean mahtava tyyppi. Pus.

8 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika. Täällähän minä nyt sitten parun. Kiitos ihana, tämä oli ihan maailman mielettömin yllätys. Haasteen tarkoitus ei todella ollut kalastella itsellenikin kehuja, mutta on ollut kyllä tosi ihana huomata että monelle tämä on ollut rohkaiseva juttu ja ihmiset on itsekin aktivoituneet kertomaan enemmän hyvää ihmisistä. Ja on tosi super ihanaa lukea tälläistä :) kiitos Saaraseni, todella pelastit mun päivän. Varmaan montakin sellaista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä muru, ja kiitos vielä kerran itsellesi. Olit ihana innoittaja ja esimerkki tässä. sanani tulivat suoraan sydämestä ja olisipa ihana sanoa, että olisin uskaltanut ne sanoa ilmankin haastettasi!

   Olen kuitenkin juuri sellainen juro suomalainen ujostelija, joka tarvitsee vähän inspiraatiota pukeakseen julkisesti sanoiksi sen, mitä sisimmässään on jo pitkään tuumaillut.

   Yritän ottaa opiksi vastaisuudessakin, ja levittää hyvää mieltä eteenpäin <3

   Poista
  2. No hei tämähän oli ihan mahtavaa - ei kaikkea tarvitse uskaltaa kasvotusten sanoa, kunhan välillä muistaa jotenkin kertoa muillekin omat hyvät ajatukset :)

   Poista
  3. Kyllä mä onneksi välillä uskallan, kasvotustekin :) Mutta toisaalta, voiko sitä ikinä tehdä liikaa? Eli rohkaisu ja esimerkki muiden kehumisessa on aina hyväksi. Aina.

   Poista