torstai 23. toukokuuta 2013

Koeajalla

Viime aikoina olen ollut hämmentävän tunteen vallassa. Reilun kahden vuoden raskaus-imetys-raskaus -putken keskellä tuntuu siltä, että kykenen muodostamaan kokonaisia ajatuksia. Tämä on varmasti harhaa, joka menee ohi viimeistään siinä vaiheessa, kun lapsi nro 2 kesällä syntyy.

Toisaalta, nyt kun päivittäisenä keskustelukumppanina on vielä varsin niukkasanainen taapero, tuntuu, etteivät kokonaiset ajatukseni pääse näkemään päivänvaloa. Leikkipuiston äitien kanssa en ole päässyt vielä sille asteelle, että keskustelisimme muusta kuin säästä tai lapsen kehitysvaiheista.

Hieman haparoiden ja epävarmasti päätin kokeilla kirjallista muotoa ajatusteni jäsentämiseen: blogia. Puolitoistavuotisen äiti-urani aikana olen pidättäytynyt omien ajatusten julkituomisesta muualla kuin muiden kommenttilaatikossa. Tähän on ollut muutama syy. Ensinäkin, minulla tuskin on mitään uutta sanottavaa. Toiseksi, en ole varma, kuinka paljon uskallan itsestäni paljastaa. Kolmanneksi, bloggaaminen ei ole ainoa tapa, jonka keksin sille vähälle vapaa-ajalle, joka minulla on. Ja niin edespäin.

Kaikki edellä mainittu jää kuitenkin jossitteluksi, jos en kokeile. Kutsutaan tätä vaikka sitten koeajaksi. Jatkan niin kauan, kuin hyvältä tuntuu. Tervetuloa mukaan!

4 kommenttia:

 1. Hei, lupaavalta näyttää! Toivottavasti koeajasta tulee pitkä! :)

  Minusta vaikuttaa, että juuri sulla on tänne blogimaailmaan paljonkin annettavaa. Ihan varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olipas mukavasti sanottu :)

   Sun blogin kommenteissa juno kertoi kirjoittavansa blogia siksi, ettei unohda, miten kirjoitetaan. Minä taidan kirjoittaa siksi, etten unohda, miten ajatellaan :)

   Minäkin toivon, että koeajasta tulee pitkä, tai ihan vakinainen. Kunhan vain löydän omanlaisen tavan tätä tehdä, ja jaksan arjen muiden touhujen keskellä.

   Poista