tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kesä!

Siina haastoi kertomaan kesän kymmenen kivaa ja kurjaa puolta. Kiitos ja kumarrus, haasteista tulee aina iloiseksi. Sitäpaitsi, listat ovat kivoja. Jos ette usko, kurkatkaa vaikka Liinan viimeisin.

Aloittelinkin jo listaani, mutta koska olen nyt niiiiin raskaana, siitä tuli melkoinen valitusvirsi. Tiedättehän: turvottaa, väsyttää, vituttaa, kolottaa, ei jaksa, ei pysty, ei kykene. Syntyisi jo, ihan sama vaikka sattuu, kunhan syntyisi!

Että en sitten viitsinyt sitä julkaista. Ihan teitä ajattelin, ettei paha mieli tartu. Eikä minulla oikeasti ihan jatkuvasti ole kurjaa, ja kesä on ihan kiva, mutta jotenkin siihen miinusten listaamiseen jäi kiinni.

Laitan siis kesäkuvia. Niitä ei ole kymmentä, mutta olenkin anarkisti. Hä hää.

Siitä eteenpäin haastamisesta: tuntuu, että tämä haaste on jo kiertänyt kaikki blogit, joita luen. Olen siis myös sillä tapaa tylsä, etten laita tätä eteenpäin. Mutta hei sinä joka luet tätä! Ota ihmeessä haasteesta koppi, jos listat inspiroivat sinua :)

Yhden kehun voisin silti vielä antaa. Nimittäin Tylsistynyt perhe, siinä vasta mainio blogi. Minä meinaan napata sieltä kaikki meidän tulevat askartelut ja muut puuhat. Kunhan nuo lapset vähän kasvaisivat (ja se toinen syntyisi). (Ei tee hyvää ihmiselle olla näin kärsimätön, kun laskettu aika on vasta ensi viikolla)

2 kommenttia:

  1. Kehtaankohan sanoa...? No kehtaan! Mulle tulee pieni ahistus tuontyyppisistä blogeista, josta vinkkasit kirjoituksen lopussa. Ei siksi, etteikö blogi olisi hyvä vaan siksi, etten ikinä jaksa tehdä mitään tuollaista. Siis noita touhuja. Tulee syyllinen olo. Plääh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, älä ahistu! En minäkään ikinä jaksa niin paljon kuin mieli tekisi, mutta tykkään fiilistellä sillä ajatuksella, että jaksaisin :) Mun havainnon mukaan lapset tykkää vähän tasapaksummastakin menosta, joten eiköhän kaikenlainen askartelu ole myös vanhemman viihdyttämistä. Jos ei sellaisesta lämpeä, ei haittaa.

      Poista