keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kuka siellä?

Moi, mä olen Saara, ja mä kirjoitan tätä blogia.

Teitä on siellä ainakin 19 kirjautunutta lukijaa, ja Bloglovinissa toinen samanmoinen. Osa on vanhoja tuttuja ajoilta, jolloin itse vasta luin blogeja. Osa on uusia tuttuja, mutta niin aktiivisia kommentoijia, että tuntuu, että tuntisimme pidemmältäkin ajalta. Osa on ehkä vain käymässä, eikä koskaan palaa. Osa ehkä lukee vakituisesti, muttei ikinä kommentoi.

Tiedättekö, aina välillä mietin, kuka siellä ruudun toisella puolella on. Mistä tänne löysit, mikä sai jäämään, mitä mietit? Minusta blogin kirjoittamisessa parasta on vuorovaikutus kommenttien avulla, mutta ihan yhtä lailla minulle sopii se, että tekstejäni vain lukee sanomatta itse sanaakaan.

Että ihan vain sen halusin sanoa, että mukavaa, kun olet täällä <3

18 kommenttia:

 1. Kirjautuneena lukijana ilmottaudun, vasta löysin blogiisi, ja taitaa olla ensimmäinen kerta nyt kun kommentoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit, ja mukavaa, kun kommentoit! Mutta kuten sanoin, saa täällä vain lukeakin :)

   Poista
 2. Varmaan fiksujen kommenttiesi kautta tänne lukijaksi päädyin :). Vuorovaikutus on itsellenikin blogin pitämisessä tärkeää, muuten iskee "kummallinen olo", kun ei tiedä mitä muut ajattelivat, ja mielikuvitushan on usein paljon pahempi kuin totuus :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina välillä pohdin, miten itse luen muiden blogeja. Kommentoin paljon, mutta monesti myös jätän kommentoimatta, vaikka mieli tekisi. En löydä sanoja, tai sitten en mielestäni osaa sanoa mitään uutta. Joskus nauran hyville teksteille ääneen, joskus provosoidun ja kihisen kiukusta. Ajatella, että joku ehkä tekee niin minun blogini ääressä, enkä koskaan saa tietää :)

   Poista
 3. En ollenkaan muista, että mistä tänne löysin, mutta tänne vaan jäin :)

  Sulla on mukavia pohdintoja monesta aiheesta ja usein myös kommenttiboksi on kiva lukea läpi, koska sieltä löytyy sitten omanlaisiaan, joskus vastakkaisia mielipiteitä, jotka otat hyvin vastaan, etkä pidättäydy vain oman näkökulmasi 100% oikeellisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttiboksi on ihan parhautta! Musta on ihanaa, kun mun kanssa ollaan eri mieltä, koska sillä tavalla saan omat keskeneräiset ajatukseni paremmin hahmottumaan. Kirjoittaminen toimii vain tiettyyn pisteeseen saakka, sen jälkeen auttaa, kun joku tarjoaa uuden näkökulman.

   Poista
 4. Hyvä Saara, kiva postaus! Välillä mietin tätä samaa itsekin... Luulen, että tätä vauhtia blogistasi tulee supersuosittu. Oma sitoumus blogiin sitouttaa myös lukijoita ja sulta sitä sitoumusta selvästi löytyy: vastasyntynyt vauva talossa (ja esikoinen tietysti myös) ja silti ehdit kirjoittaa teräviä päivityksiä blogiin. Oli siis aikakin, että aloitit oman blogin!
  Terkuin edelleen lomaileva fanisi, LQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, vauva nukkuu ja mies on esikoisen kanssa leikkitreffeillä, joten mikäs tässä on päivitellessä :)

   Todella toivon, että ehdin ja jaksan myös sitten, kun mies menee töihin, koska kyllä tämä vaan on mukavaa puuhaa.

   Nauti lomastasi, mutta tiedähän, että täällä ikävöidään jo!

   Poista
 5. Vasta muutama päivä sitten löysin blogisi ja ekaa kertaa mitään kommentoin. Taidan olla enempi lukija- kuin kommentoijatyyppi(?). Mutta siis kovasti tykkään blogistasi, yksi parhaista joihin olen törmännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo, mitä sulosanoja, kiitos! Tuli tosi hyvä mieli :)

   Kiva, että tykkäät!

   Poista
 6. Löysin blogisi kesäkuussa ja jäin heti koukkuun. Nimittäin hyviin teksteihin ja pohdintoihin. Tämä on virkistävää vaihtelua aikana, jolloin monet blogit täyttyvät samoista yhteistyökuvioista ja sisältö jää helposti vähän taka-alalle. Onneksi välillä nousee näitä uusia helmiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi! Tällaiset viestit totisesti motivoivat etsimään aikaa kirjoittamiselle.

   Poista
 7. KIrjotat tosi hyvin ja lueskelen aina kun ehdin, en vaan oo oikein kommentoijatyyppiä näköjään, vaikka paljon ajatuksia saatkin herätettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajatukset on hyvä asia, siispä olen iloinen niiden herättämisestä :)
   Kiva kun luet, ei tarvitse kommentoida, jos ei tunnu siltä.

   Poista
 8. Hei, olen Lintunen ja stalkkaan monia blogeja kommentoimatta juuri koskaan. Blogisi löysin muiden blogeihin jättämiesi fiksujen kommenttien kautta. Mä en myöskään ole rekisteröitynyt lukijasi yhteenkään blogiin, kirjanmerkkeihin talletan aarteni ja käyn lukemassa kun on aikaa. Tekstisi herättävät lähes aina ajatuksia ja pohdin niitä usein itsekseni pitkäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kyllä sä olet tänne kommentoinut aiemminkin, mä muistan! Minäkään en muuten ole mihinkään blogiin rekisteröitynyt lukijaksi, vaan teen kuten sinä ja tallennan (puhelimen) kirjanmerkkeihin.

   Ihan tosi kiva kuulla, että tekstini herättävät ajatuksia. Olen siitä enemmän mielissäni kuin ehkä arvaatkaan.

   Poista
 9. Minä ihmettelin vielä vähän aikaa sitten mikä ihmeen idea "niissä blogeissa" oikein on. En voinut kuvitella itseäni lukemassa jonkun tuntemattoman ihmisen ajatuksia tavallisesta arjesta. Mutta niinpä vain yhtä puolitutun hyvää blogia joitakin viikkoja luettuani klikkasin auki tämän bloggaajan seuraamia muita blogeja ja päädyin nykyiseen tilanteeseeni. Puhelimeni suosikkilistalle olen tallettanut parikymmentä blogia ja olen iloisesti koukussa :D Jonkun muun blogistin suosikkilistalta tännekin päädyin. Koukutun hyvästä suomenkielen käytöstä ja toisten äitien arkielämän pohdinnoista. Mukavinta tietenkin on ne hetket kun nyökyttelen lukiessani, samaistuessani bloggaajan ajatuksiin täysin. Luen aina myös kommentit. Eiköhän blogin yksi tärkeä ominaisuus ole vuorovaikutus. Luen puhelimella ja sillä kirjoittaminen on vähän ärsyttävää joten kommentointi itseltäni jää kuitenkin vähiin. Jatka samaa rataa, tämä blogisi on minun suosikkilistallani.
  Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu mukavasta kommentista!

   Hauska kuulla, miten olet päätynyt blogien pariin melko samalla tavalla kuin minä aikanaan :) Minäkin luen ja kommentoin kännykällä (tämäkin kommentti on kännykällä näpytelty) - hankalaahan se on, mutta jos odottaisin koneelle pääsyä tulisi kommentoitua paljon vähemmän. Kiva kun nyt jätit kommentin :)

   Poista