sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Jaksaa, jaksaa

Uhosin täällä aiemmin juoksuharrastukseni henkiin herättämisestä. Ehkä haluaisitte tietää, miten on mennyt? Kerron silti.

34 päivää ja 14 lenkkiä myöhemmin minä juoksin koko matkan! Jaa minkä matkan? Jos tarkkoja ollaan, ja miksi emme olisi, niin 4,64 kilometriä keskinopeudella 8,1 km/t. Vähän se jäi vielä siitä viidestä kilometrista vajaaksi, mutta ei se mitään. Ensi kerralla teen pari ylimääräistä mutkaa. Enkä pysähdy ottamaan valokuvia, niin saadaan tuo keskinopeuskin hilattua ylöspäin.

Tiedän, tiedän, ruskakuvat on jo niin nähty. Mutta eikö olekin kaunista? Tuolla minä kirmasin, vaahteranlehtien päällystämällä polulla.
Ei mulla muuta. Lupaan raportoida seuraavan kerran vasta, kun 10 km onnistuu juosten.

6 kommenttia:

 1. Minulle kyllä passaisi, vaikka raportoisit useamminkin. Olin muuten itsekin ajatellut postata tänään juoksemisesta, ruskakuvan kera :D

  Mutta hienoa, kunto kyllä nousee suorastaan kohisten! Tuntuuko kivalta kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätellen kommenttien tulvasta saatat olla ainoa, jolle passaisi :D Ja hieno oli se sinunkin juoksupostaus, kera ruskakuvan.

   Tuntuu ihan tosi kivalta. Kerrassaan hienolta. Kyllä kroppa tykkää, kun sitä käytetään.

   Poista
  2. Ei kerrassaan mitään ruskakuvia vastaan!

   Ja vaikka urkka-asioista ei tule kirjoiteltua, niin aktiivisesti täällä suunnassa harrastellaan, ei siis mikään outo aihepiiri kirjoitusaiheeksikaan. Ja väliäkö tuolla muutenkaan, kirjoitusaiheella siis.

   Poista
  3. Niin, jotenkin en vain itse osaa pitää aihetta kovin kiinnostavana. Vaikka muiden urheiluaiheisia juttuja mielelläni luenkin. Hmm. Katsotaan. Ehkä löydän joskus aiheeseen jonkun muun kulman kuin juostut kilometrit ja keskinopeuden.

   Poista
 2. Jeeeee hyvä sinä :) Mua vähän pelottaa juosta noiden lehtien päällä. Ne on hiton liukkaita jos on satanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä itsekin pohdin sitä. Mutta nämä olivat sellaisia kuivan rapsakoita. Sellaisia, että jos joku olisi tehnyt lehdistä kasan, sinne olisi tehnyt mieli hypätä.

   Poista