sunnuntai 16. helmikuuta 2014

1000 sanaa

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ajattelin kokeilla.


Minulla on nimittäin jonkinlainen kirjoitustulppa blogin kanssa. Luonnoksissa pyörii monta raakiletekstiä, joihin en löydä sanoja. Yritän aihevalinnoillani syleillä koko maailmaa, mutta aiheen suuruus estää kirjoittamasta.

Yritän nyt opetella kirjoittamaan pienistä aiheista, kuva inspiraationani. Samalla tulee harjoiteltua valokuvaamista, joka on edelleen hurjan vaikeaa. Saatte nauttia (?) kokeilustani koko ensi viikon. Julkaisen joka päivä yhden (tai useamman) kuvan, ja siihen liittyvän pienen tekstin. Aiheet ovat arkipäiväisiä ja pieniä. Tämä on minulle harjoittelua, joten rima on matalalla. Katsotaan miten käy.

7 kommenttia:

 1. Tykkään ideastasi :)

  Pohdintojasi on ollut aina kiva lukea ja olen löytänyt paljon uusia näkökulmia (jopa kirjavinkin, se Tappajafarkut).

  Ja samaa vikaa löytyy täältä, ei vain ole sanoja ajatuksille. Innostun hetkeksi ja kehittelen luonnoksen joka sitten jostain syystä jää, eikä sitä kovin henkilökohtaisikaan halua enää tuuletella. Jos en kuvaisi, ei olisi varmaan blogiakaan.

  Mutta siis kiva idea, jäänpä innolla odottelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ada mukavasta kommentista :)

   Minä olen ihastellut sinun taitoasi vangita kameralla arjen kauneutta ja kykyäsi kuvata elävästi pieniä hetkiä. Jotain samaa haluaisin itsekin oppia.

   Poista
  2. Kiitos, tästä tuli tosi hyvä mieli :)

   Poista
 2. Minä myös tykkään postauksista, joissa on kuva ja joku pieni ajatus. Joskus kiireessä niitä on jotenkin levollisempi lukea ja hengähtää hetkeksi niiden äärelle kuin lukea pitkiä tekstejä, jotka sisältävät paljon painavaa asiaa. Jään siis odottamaan innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään lukea ja kirjoittaa pieniä ja arkisia juttuja. Täytyy vaan saada itselle uudestaan kirjoitusvaihde päälle :)
   Ja se on ihan totta, että aina ei aika ole oikea kovin syvälliselle pohdinnalle.

   Poista