torstai 29. tammikuuta 2015

Haluttaa

Haluaisin, että kylmä ilma ei satu keuhkoihin kun hengittää. Ja että tämä yskä loppuu.

Haluaisin, että jos ihmisen pitää sairastaa, saisi tehdä sen lämpimään vuodenaikaan (ks. yllä).

Haluaisin, että tämä yskä loppuu. Sanoin sen jo. Sanon uudestaan.

Tavallaan haluaisin, etten olisi aloittanut kolmella itsesäälihalulla, mutta minkäs teet. Kestän huonosti omaa sairastamistani. Kutsukaa miesflunssaksi (jolloin saatatte toki olla oikeassa, mutta sitä ennen lukekaa silti, mitä aina niin viisaalla Liinalla on asiasta sanottavaa).

Haluaisin olla 35-vuotiaana niin kypsä aikuinen, etten ärsyynny äitini väärin pilkkomasta paprikasta.

Haluaisin sanoa, että on kuulkaas hienoa elää niin pitkässä parisuhteessa, että puolison poissaolon huomaa siitä, että kotiin värvätty apukäsipari ei toimikaan kanssani sujuvasti yhteen. Ei tiedä (kuten mies), miten juon kahvini, miten tiskikone täytetään ja missä on voipaketin paikka jääkaapissa.

Haluaisin vähempi harmaata.


Haluaisin, että lakattaisiin sanomasta "terveysvaikutteinen elintarvike". Kun kaikki ne vaikuttavat terveyteen. Makkara eri suuntaan kuin porkkana, mutta vaikutus sekin on.

Haluaisin, että joskus voisi keskustella ihmisten kanssa isoista asioista ilman, että ensin pitää määritellä käsitteet. Tai että voisi edes puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Haluaisin oppia olemaan yrittämättä lukea internetiä loppuun. Etenkin illalla. Kun ei se lopu.

Haluaisin jatkaa tätä listaa, kun Valeäidilläkin oli niin hieno, mutten keksi enää sanottavaa.

Haluan mennä nukkumaan. Öitä!

4 kommenttia:

 1. Mä kyllä symppaan tuota yskäasiaa. Joko sä aloitit uuden työn? (Onnittelinko jo? Jos en niin hurjasti onnea!!!) Sitä vain ajattelin, että jotenkin on ihan takuuvarmaan, että tulee kauhealla tavalla kipeäksi ensimmäisellä viikolla uudessa työssä. Niin käy AINA. Paranemista silti!

  Sitten tirskuin noille terveysvaikutteisille elintarvikkeille. Ja Internetin lukemiselle. Mutta kerran näin Internetin viimeisen sivun, se oli yllättävä hetki.

  PS. Etuliitteestäni hieman reklamoisin. Voisimmeko sopia, että tarvittaessa viittaisit minuun vastedes vaikkapa Liina Moottoriturpana, se olisi sellainen totuudenmukainen ja jotenkin turvallinen termi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun meillä käy AINA niin, että kun mies lähtee reissuun, minä ja lapset sairastetaan joku helvetintauti. Onneksi jälkikasvu on jo kunnossa, saatan pärjätä tämän itsesäälini kanssa.

   Voin ottaa sitten uusiksi töiden alkaessa parin viikon päästä :)

   Eikä, internetillä on loppu? En ehkä usko. Miltä se näytti?

   Saatan viitata suhun jatkossa aina niin viisaana mutta vaatimattomana Liinana, joka vähän nolostelee kun häntä kehutaan. Minkäs teet, kun osaat niin osuvasti asetella sanasi :)

   Poista
 2. Hyviä Haluan asioita, moneen voisin yhtyä.

  VastaaPoista