keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Turmiollinen lukupiiri

Kerroinko jo, että harrastan lukupiiriä? Voi, miten ihana harrastus: siihen liittyy lukemista, ja kirjoista puhumista fiksujen naisten kanssa. Kovin sivistynyttä ja hienoa.

Halpakin harrastus on, sillä lainaan lukulistalla olevat kirjat kirjastosta.

Paitsi että viimeksi luimme Kultahatun. Sain siitä jonkinsortin päähänpinttymän. Olen nähnyt leffan, siis sen 1974 filmatun, jossa päätähtinä ovat Robert Redford ja Mia Farrow. Sitä uudempaa en ole nähnyt, sillä en oikein välitä Leonardo DiCapriosta. Jotenkin vaikea kuvitella niin niljakasta tyyppiä romanttiseksi sankariksi. Tai kyllä se Titanicissa veteli, mutta Revolutionary Road nyt viimeistään särki kaikki illuusiot.

Nooo mutta joka tapauksessa. Oletteko nähneet leffan? Kumman tahansa? Ne mekot! Onko mitään ihanampaa?

Niin että sitä tässä pohdiskelen, että pitäisikö sitä mennä ja ostaa tällainen?Vaatekaapin suunnitelmatalous shmuunnitelmatalous.

12 kommenttia:

 1. Nyt oli niin hyvä aasinsilta, että pakko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä aasinsilta? :) Eikö kukaan muu saa ostoshimoja kirjoista? :D

   Poista
 2. Tämän takia ei pidä lukea kirjoja, katsoa elokuvia tai käyttää internettiä, niistä voi saada päähänpinttymiä, joista voi olla hyvin vaikea päästä eroon. Kauhulla odotan sitä päivää, kun annan periksi mun Downton Abbey-fiksaatiolle, ja alan ostelemaan hattuja. Mut toisaalta: kyllä noin hieno mekko on paljon järkevämpi ostos, kuin joku fasaaninsulilla koristeltu hattu, jota ei näillä leveyksillä voi käyttää yhtään missään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! En ole yksin!!

   PS. Mä toteutin mun Downton Abbey hattu-fiksaation jo viime vuonna :) Tosin en ostanut strutsinsulilla, vaan sellaisen maltillisen nykyaikaistetun huopahatun, joka kuitenkin on samaa tyyliä.

   Itse asiassa harkitsen, josko tekisin tuon mekon kanssa saman tempun. Että ostaisin jonkun vähän hillitymmän, mutta kuitenkin 20-lukutyylisen. Sellaisen, jota voisi pitää muuallakin kuin naamiaisissa :)

   Poista
 3. Sulle kyllä sopisi niin hyvin, että varmaan pitäisi. Mäkin tossa yksi aamu suunnittelin Downton Abbey -hattua - nyt kun ne on päässeet 20-luvulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne 1910-luvun hatut ei kumma kyllä saaneet aikaan hinkua ostoksille :D

   Poista
 4. Mun mielestä toi mekko ei ole kovin over the top. Siitä vois tulla sun juttu: laitat sen vaan ihan pokkana päälle aina sopivan tilaisuuden tullen ja oot ihan fabulous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Esim. töihin. Tai leikkipuistoon :)

   Enemmän bileitä mulle?

   Poista
 5. Menneisiin vuosikymmeniin sijoittuva viihdetuotanto saa mulla aikaan nimenomaan juhlimiseen liittyviä kateuskohtauksia. Miksi 1930-luvulla on joka viikko illalliskutsuja ja minulla ehkä kerran vuodessa? Eihän tässä nyyh edes tarvii mitään ihania juhlavaatteita, kun ainoat hipat tuppaavat olemaan lastenkutsuja möö möö möksy möksy. Pitäisi varmaan siis itse aktivoitua ja keksiä jotain juhlan aihetta useammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ehkä sitä voisi lanseerata omaankin huusholliin downtonabbeymäisen tavan pukeutua iltapukuun illalliselle? Tai järjestää cocktail-kutsuhenkiset glögiä ja piparia -kemut kavereille?

   Mulla olisi kaapissa muutamia aika ihania hääjuhliin aikoinaan hankittuja mekkoja + yksi pitkä iltapuku, jotka ovat aivan liian vähällä käytöllä.

   Poista