sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Väliin jäänyt puolimaraton
Harvoin on harmittanut niin paljon, kuin kuluneella viikolla tajutessani, että osallistumisestani Helsinki Half Marathonille ei tänä vuonna tulisi mitään.

Olin saanut oikean jalan säärivamman kuntoon, mutta sitten iski flunssa.

Voi perhana. Rahallinen menetys ei kirpaissut, sainhan lääkärintodistuksella siirrettyä ilmoittautumiseni ensi vuodelle.

Mutta kaikki ne talven pimeydessä, jäätävässä loskassa ja -12 asteessa tehdyt lenkit tuli nyt juostua tavallaan turhaan. Kesän alussa häämöttävä puolimaraton oli se motivaattori, jonka avulla en jäänyt sohvalle köllöttelemään, vaan vääntäydyin lenkille silloinkin, kun ei huvittanut.

Eilen katselin somessa kateellisena kaikkia niitä upeita onnistujia, jotka juoksivat HHM-mitalin kaulaansa. Oli laiha lohtu päästä perheen kanssa Lintsille, kun olisin paljon mieluummin ollut itsekin ottamassa itsestäni mittaa 21,0975 kilometrin matkalla.

Tänään keräsin itseni ja ilmoittauduin Espoon Rantamaratonille.

4 kommenttia:

 1. No kyllä eivät menneet kilsat hukkaan! Höh!

  Mulla on nyt taktiikka, jossa en ilmoittaudu kisaan kuin viikkoa ennen. Muuten saan flunssan. Toisaalta se tarkoittaa, että mikään kisa ei myöskään häämötä horisontissa motivoimassa. (Paitsi se heinäkuinen polkupuolikas, josta jo nyt tiedän, että ei tule mitään, joten ei sekään häämötä horisontissa motivoimassa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun taktiikka on hyvä, mutta epäilen, että itse tarvitsen sen ajoissa tehdyn ilmoittautumisen, että tulen säännöllisesti lähteneeksi lenkille.

   Eli Espoo, here I come! Se on niin kaukana vielä, että tässä tavallaan tulee toiseen kertaan treenattua puolikkaalle (sen sijaan että nyt makaisin sohvalla ensi talveen saakka, kuten olisin saattanut tehdä, jos olisin HHM:lle päässyt).

   Poista
 2. Mä luultavasti, jos nyt en riko itseäni, jaksaisin edes kerran pari jolkotella täällä helteessä jne, niin tulen Rantamaratonille ja ehkä jopa Twilight Runille, sen verran antoi juoksumotivaatiota tää kokemus. Juokset sit kaikki suohon Espoossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin harkitsen Twilight Runille ilmoittautumista, siis sille 10km pätkälle. Olisi hyvä välietappi ennen Espoon puolikasta.

   Sä vedit niin hienosti HHM:n, että samoilla vauhdeilla vaan Espooseenkin :D

   Poista